HeartTonic

Termeni și condiții

Mulțumim că vizitați site-ul nostru (denumit în continuare “Site-ul Web”). Vă rugăm să citiți acești Termeni de Serviciu (denumiți în continuare “Termenii”) înainte de a utiliza Site-ul Web, funcțiile sale sau de a face orice solicitare de cumpărare. Acești termeni reglementează utilizarea Site-ului Web și vor constitui un acord legal obligatoriu între Dumneavoastră (denumit în continuare “Utilizatorul” sau “Dumneavoastră”) și operatorul Site-ului Web de fiecare dată când faceți o cumpărare pe Site-ul Web.

Dacă nu ați citit și/sau înțeles prevederile acestor Termeni, vă recomandăm să încetați utilizarea site-ului web și să vă abțineți de la a face cumpărături prin intermediul site-ului web.

1. INFORMAȚII GENERALE

1.1. Acest website este operat de:
Expres Colet SRL, România, Iași
Număr de înregistrare al companiei: RO32088257
Când cumpărați ceva pe site-ul web, veți intra într-o relație contractuală cu Noi, iar această relație contractuală va fi supusă acestor Termeni și legilor aplicabile.

1.2. Rețineți că toate cumpărăturile pe care le faceți pe site-ul web vă vor fi trimise de la unul dintre centrele noastre logistice, ale cărui adrese nu coincid cu adresa biroului nostru. Dacă doriți să returnați un produs, nu îl trimiteți la adresa biroului nostru, deoarece nu îl vom putea accepta. Toate returnările trebuie trimise la centrul nostru logistic; pentru informații mai detaliate despre returnări, consultați politica noastră de returnare.

1.3. Pentru a putea utiliza Site-ul Web și a face orice cumpărare pe Site-ul Web trebuie să îndepliniți următoarele cerințe minime:

(a) Ați citit acești Termeni și acceptați să fiți legat de ei;

(b) Trebuie să aveți vârsta legală pentru a încheia un contract la distanță pentru cumpărarea unui cuțit, așa cum cer legile locale ale dvs.;

(c) Utilizați Site-ul Web pentru interesul dvs. personal și nu căutați să utilizați Site-ul Web în interesul oricărei alte entități comerciale sau subiect, fie că este o persoană fizică sau juridică.

1.4. Rețineți că site-ul web este destinat și proiectat doar pentru utilizatori adulți. Site-ul Web nu este și nu va fi destinat să fie utilizat de copii sau minori.

1.6. Avem dreptul de a vă interzice accesul și utilizarea site-ului web sau a oricărei dintre funcțiile sale dacă avem motive să credem că nu respectați cerințele stabilite în Clauza 1.3. anterior sau dacă avem motive să credem că sunteți în încălcarea oricărei alte prevederi a acestor Termeni.

1.7. Vă rugăm să aveți în vedere că majoritatea produselor noastre sunt fabricate și vă vor fi livrate din China. Prin urmare, în funcție de legile aplicabile în țara dvs. de reședință, produsele cumpărate ar putea fi supuse taxelor de import, impozitelor pe vânzări sau TVA și/sau altor taxe.

2. CE VÂNDEM

2.1. Toate produsele vândute pe Site-ul Web vor fi denumite colectiv “Produse”.

2.2. Produsele noastre nu trebuie utilizate de copii și nu trebuie date acestora sub nicio circumstanță. Păstrați-le departe de copii în orice moment și utilizați-le cu precauție. Pot apărea leziuni grave sau chiar deces dacă sunt utilizate în mod iresponsabil sau date copiilor.

2.3. Rețineți că produsele noastre nu sunt proiectate și nu sunt adecvate pentru utilizare industrială, comercială sau profesională. Noi vindem produsele noastre doar pentru utilizare personală.

3. PREȚURI, PLĂȚI ȘI TAXE

3.1. Prețul final, care include toate impozitele și taxele pentru produse, va fi afișat pe pagina de plată, unde puteți face cumpărătura. Rețineți că prețul de pe pagina de plată nu include taxele sau drepturile de import care ar putea fi aplicabile de către vama locală.

3.2. Prețurile Bunurilor afișate pe site-ul web pot fi supuse modificărilor. Este posibil să aplicăm reduceri sau să reducem prețurile din când în când.

3.3. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe în continuare vânzările oricărui produs. Nu vom fi responsabili față de dumneavoastră sau față de orice terț pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a vânzării produselor.

3.4. Toate prețurile afișate pe site-ul web includ impozitele. Cu toate acestea, rețineți că costul de expediere nu este inclus și este suportat de cumpărător. Consumatorii din diferite țări pot vedea prețuri ale produselor care ar putea fi ușor diferite: prețurile pot fi afectate de impozitul pe valoarea adăugată (“IVA“) care ar putea fi aplicabil sau nu în funcție de fiecare caz. În plus, în funcție de adresa dvs. de expediere, este posibil ca unii cumpărători să trebuiască să plătească taxe de import, precum și cheltuielile de expediere internațională.

3.5. Niciodată nu vom include IVA în prețul de cumpărare și nu vă vom cere să plătiți IVA dacă:

(a) TVA nu se aplică în țara pe care ați indicat-o pentru expediere;

și/sau

(b) Produsul solicitat vă va fi trimis direct din centrul nostru logistic din Romania (sau alt centru din UE).

3.6. Rețineți că în cazul definit în Clauza 3.4. de mai sus, expedierea dvs. poate fi supusă taxelor de import și taxelor vamale. Cu toate acestea, niciodată nu veți fi taxat de două ori pentru aceleași impozite; nu vă vom cere să plătiți IVA sau taxele de import dacă produsul solicitat vă va fi trimis direct din China.

3.7. În cazurile în care IVA este aplicabil în țara dvs. și produsul solicitat se află în centrul nostru logistic din UE, IVA va fi inclus în prețul produsului care vi se va afișa pe pagina de plată.

3.8. Rețineți că nu vom aplica niciodată taxe de conversie sau taxe care depind de metoda dvs. de plată aleasă. Cu toate acestea, unele bănci aplică taxe de conversie pentru plățile externe și transferurile internaționale; prin urmare, nu suntem responsabili pentru nicio taxă bancară sau rată de conversie pe care banca dvs. ar putea-o aplica pentru orice plată pe care ne-o faceți. Dacă observați o diferență între prețurile produselor de pe site-ul nostru web sau chitanța de cumpărare și extrasul contului dvs. bancar, consultați banca dvs. pentru a obține o explicație detaliată a taxelor suplimentare.

3.9. Acceptăm plăți cu cardul de credit, PayPal și alte plăți electronice exclusiv. Nu vom accepta cecuri, numerar sau alte mijloace de plată, cu excepția cazului în care serviciul ‘contra ramburs’ este disponibil în țara dvs. (dacă ‘contra ramburs’ este disponibil în țara dvs., veți fi informat despre această opțiune pe pagina de plată).

4. LIVRARE

4.1. Odată ce ați plasat comanda pe site-ul Web și ați efectuat plata, vom procesa comanda dvs. în termen de 1 până la 3 zile lucrătoare. Odată procesată comanda dvs., ar trebui să primiți expedierea în termen de 4-14 zile lucrătoare dacă expedierea nu este afectată de fenomene naturale.

4.2. În cazul în care achiziția dvs. nu ajunge în termen de 14 de zile calendaristice, vă rugăm să informați serviciul nostru de asistență pentru clienți. Rețineți că, conform Articolului 18(2) al Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European și a Consiliului, dacă nu primiți achiziția dvs. în termen de 14 de zile, trebuie să ne contactați și să ne informați despre un interval suplimentar acceptabil de timp în care vom livra achiziția dvs. Aveți dreptul să anulați achiziția doar dacă nu am livrat achiziția dvs. în termenul de timp suplimentar. Rețineți că nu puteți revendica că nu ați primit produsele achiziționate dacă nu se respectă regulile stabilite în această dispoziție.

4.3. Vă rugăm să rețineți că:

(a) termenii de expediere pot fi, de asemenea, afectați de vamă, evenimente naturale, transferuri către transportatorul local din țara dvs. sau greve sau întârzieri în transportul aerian și terestru. Nu vom fi responsabili pentru întârzierile dacă expedierea este întârziată din cauza motivelor menționate mai sus.

5. RETURNĂRI ȘI RAMBURSĂRI

5.1. Dacă nu sunteți mulțumit de Bunurile achiziționate, aveți dreptul să le returnați în termen de 14 de zile de la data livrării. Termenul de returnare de 14 de zile expiră la 14 de zile de la ziua în care Dumneavoastră, sau un terț diferit de transportatorul indicat de Dumneavoastră, dobândește posesia fizică a Bunurilor achiziționate. Cu toate acestea, rețineți că veți primi un ramburs complet doar dacă ne informați despre Bunurile returnate și ni le trimiteți în primele 14 zile după ce ați primit Bunurile comandate. Dacă decideți să returnați și să ne trimiteți Bunurile după ce a trecut termenul de 14 zile, dar cel târziu în termen de 30 de zile de la ziua în care ați primit Bunurile, se pot aplica taxe suplimentare (consultați Clauza 5.5 de mai jos).

5.2. Pentru a exercita dreptul de retragere și returnare a Produselor achiziționate, trebuie să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți trimițând un e-mail la office.exprescolet@gmail.com. După ce ați contactat echipa noastră de suport, vi se va furniza un cod de returnare și o adresă de returnare; rețineți că vom accepta doar returnarea produselor care sunt trimise cu codul de returnare furnizat și livrate la adresa de returnare furnizată.

5.3. Pentru a respecta termenul de retragere (14 de zile), este suficient să trimiteți notificarea dvs. despre bunurile returnate înainte de expirarea perioadei de retragere. Nu vom accepta returnări dacă nu ne contactați în termenul de retragere (14 de zile de la primirea achiziției).

5.4. Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, cel târziu în termen de 14 zile de la ziua în care primim produsele returnate de dumneavoastră. Vom efectua rambursul utilizând același mijloc de plată pe care l-ați folosit pentru tranzacția inițială.

5.5. Rețineți că vom accepta doar Bunurile returnate dacă nu sunt folosite, nu sunt deteriorate și ni se returnează în ambalajul original. Dacă determinăm că produsele returnate au fost folosite, dar sunt încă în stare de funcționare și revandabile, este posibil să vă facem încă un ramburs, dar Dumneavoastră veți fi responsabil pentru orice scădere a valorii Bunurilor rezultată dintr-un utilizare diferită de cea necesară pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea bunurilor. Prin urmare, dacă descoperim că produsul returnat a fost folosit, am putea deduce valoarea diminuată din suma rambursabilă.

5.6. Rețineți că vom accepta doar produsele returnate și vom emite un ramburs dacă sunt returnate la adresa furnizată de serviciul nostru de asistență pentru clienți și au codul de autorizare a returnării plasat pe expedierea de returnare. Vă rugăm să nu trimiteți produsele returnate la adresa noastră de birou, deoarece nu le vom putea accepta.

5.7. Rețineți că cheltuielile de expediere nu sunt rambursabile dacă articolul este returnat după mai mult de 14 zile de la livrare sau dacă ați ales opțiunea de livrare non-standard.

6. GARANȚIE

6.1. Dacă doriți să returnați un articol defect, contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți trimițând un e-mail la office.exprescolet@gmail.com. Când contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți cu o reclamație de garanție, pregătiți-vă să furnizați la cerere: (1) fotografii ale articolului defect; (2) ID-ul dvs. de comandă și scrisoarea de confirmare a achiziției sau chitanța de plată; (3) o descriere scurtă a defectului.

7. DATE PERSONALE ȘI CONTACT

7.1. Luăm măsurile necesare și urmăm cele mai bune practici din industrie, precum și toate cerințele stabilite de legile aplicabile pentru a proteja informațiile dvs. personale de pierdere, utilizare abuzivă, acces, dezvăluire, alterare sau distrugere necorespunzătoare.

7.2. Furnizorul garantează că toate datele personale vor fi colectate și procesate în conformitate cu toate legile aplicabile. Pentru mai multe informații despre modul în care utilizăm și procesăm datele personale, vă rugăm să citiți Politica noastră de Confidențialitate.

7.3. Vă rugăm să rețineți că este posibil să vă contactăm prin telefon sau e-mail dacă avem nevoie să confirmăm orice detaliu al comenzii dvs. sau dacă solicitarea dvs. de comandă nu a fost procesată cu succes din cauza problemelor tehnice. Dacă comanda dvs. nu a fost completată cu succes din cauza erorilor în procesarea plății, este posibil să vă trimitem un mesaj text sau un e-mail cu un memento pentru a efectua acțiunile necesare.

7.4. Dacă optați să primiți mesaje promoționale de la noi, fie prin intermediul site-ului nostru web, fie trimițându-ne solicitarea dvs. de includere, veți da consimțământul dvs. anterior, expres și în scris pentru a primi mesaje promoționale sau de marketing recurente de la noi (“SMS“) trimise prin intermediul unui sistem de apelare telefonică automată.

7.5. Dacă ne oferiți consimțământul dvs. expres în scris pentru a primi SMS-uri de la noi, de asemenea, vă putem trimite un SMS oferindu-vă să vă înscrieți în serviciul nostru de abonament SMS. Veți fi înscriși în abonament doar dacă confirmați acceptarea. Dacă vă abonați pentru a primi mesaje promoționale, nu vă vom trimite mai mult de 3 SMS-uri promoționale pe săptămână.

7.6. Vă puteți dezabona de la primirea SMS-urilor promoționale în orice moment răspunzând “STOP”, “END” sau “CANCEL” la SMS-urile noastre. Când primim solicitarea dvs. de dezabonare, vom înceta să vă trimitem SMS-uri imediat. Dacă nu vă puteți dezabona sau aveți nevoie de informații suplimentare, contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți prin e-mail sau răspundeți “HELP” la SMS-ul nostru și cineva din echipa noastră vă va contacta în termen de 1 până la 2 zile lucrătoare.

7.7. Planurile de mesagerie și date ale furnizorului dvs. de servicii wireless pot aplica la mesajele noastre de confirmare text și la orice mesaj text ulterior, în funcție de planul dvs. de date individual furnizat de furnizorul dvs. de servicii wireless. Consultați operatorul dvs. de telefonie mobilă pentru a determina tarifele pentru recuperarea datelor, trimiterea și primirea de SMS-uri. Nici noi, nici afiliații noștri nu vom fi responsabili în niciun caz pentru cheltuielile de SMS sau de telefonie mobilă în care ați putea să vă angajați dumneavoastră sau orice persoană care are acces la telefonul dvs. mobil sau numărul de telefon. Nici noi, nici operatorii de rețele mobile nu suntem responsabili pentru întârzierile în primirea sau lipsa livrării de SMS-uri.

7.8. Informațiile pe care le primim de la dumneavoastră în legătură cu Serviciile SMS pot include numărul dvs. de telefon mobil, numele operatorului dvs. de rețea și data, ora și conținutul SMS-ului dvs. Pentru mai multe informații despre modul în care utilizăm informațiile dvs. personale, inclusiv numerele de telefon, consultați politica noastră de confidențialitate.

8. REGULI DE CONDUITĂ

8.1. Vă rugăm să rețineți că Produsele sau Serviciile noastre sunt vândute doar pentru uz personal. Prin acceptarea acestor Termeni, confirmați că veți cumpăra Produsele noastre doar pentru uz personal.

8.2. Nu puteți utiliza Produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate, nici, în utilizarea Site-ului web, să încălcați vreo lege. Tot conținutul Site-ului web și conținutul tuturor materialelor primite de la noi (inclusiv designurile grafice și alte conținute) și părțile relevante ale Site-ului web sunt proprietatea UAB Convenity și sunt protejate de legile drepturilor de autor. Orice utilizare a drepturilor de autor în alte scopuri decât cele personale, fără licența noastră, constituie o încălcare a drepturilor de autor.

8.3. Avem dreptul, dar nu obligația, să investigăm orice utilizare ilegală și/sau neautorizată a Site-ului web și să luăm măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, dar fără a se limita la, măsuri preventive și civile, dacă avem motive să credem că încălcați acești Termeni sau legile aplicabile. În timp ce utilizați Site-ul web, trebuie să:

(a) Nu utilizați site-ul web sau oricare dintre conținuturile sale pentru orice scop ilegal sau în încălcarea oricărei legi locale, de stat, naționale sau internaționale;

(b) Nu încălcați și nu încurajați pe alții să încalce drepturile terților, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală;

(c) Respectați toate politicile publicate pe Site-ul web;

(d) Nu transferați, de fapt sau de drept, contul dvs. înregistrat către altă persoană fără consimțământul nostru scris;

(e) Furnizați-ne informații sincere și exacte;

(f) Nu utilizați Site-ul web sau oricare dintre conținuturile sale pentru orice scop comercial, inclusiv distribuția de publicitate sau solicitarea;

(g) Nu reformatați, formatați sau reflectați nicio parte din nicio pagină web a Site-ului web;

(h) Nu creați linkuri sau redirecționări către Site-ul Web prin alte site-uri web sau e-mailuri, fără consimțământul nostru scris în prealabil;

(i) Nu încercați să interferați cu funcționarea corectă a Site-ului web sau cu utilizarea și bucuria Site-ului web de către alți utilizatori;

(j) Nu revindeți, redistribuiți sau transferați comercial orice Bun pe care ni-l cumpărați;

(k) Nu interferați în niciun fel cu caracteristicile legate de securitatea Site-ului web;

(l) Nu accesați, monitorizați sau copiați niciun conținut sau informație de pe Site-ul web folosind orice robot, păianjen, răzuitor sau alt mijloc automatizat sau orice proces manual pentru orice scop fără permisiunea noastră expresă scrisă;

(m) Nu revendicați afilieri false, accesați conturile altor utilizatori fără permisiune sau falsificați identitatea dvs. sau orice informație despre dvs., inclusiv vârsta sau data nașterii;

(n) Nu efectuați nicio altă activitate sau acțiune care nu respectă acești Termeni sau legile aplicabile.

8.4. Recunoașteți că Site-ul web nu trebuie să fie accesibil în orice moment, în special în timpul perioadelor necesare de întreținere a hardware-ului și software-ului.

9. EXONERARE DE RĂSPUNDERE

9.1. Site-ul web poate oferi linkuri către alte site-uri web întreținute de terți. Orice informație, produs, software sau serviciu furnizat pe sau prin site-uri de terți este controlat de operatorii acestor site-uri și nu de noi sau de companiile noastre subsidiare. Când accesați site-uri de terți, o faceți pe propriul risc.

9.2. Respectăm intimitatea clienților noștri, așa că toate mărturiile și/sau comentariile afișate pe Site-ul web pot avea nume fictive și imagini asociative. Cunoaștem identitatea consumatorilor, dar nu vom afișa niciodată numele reale ale utilizatorilor noștri, cu excepția cazului în care un utilizator își dă consimțământul expres pentru a-și afișa numele și/sau imaginea.

9.3. Cu excepția cazului în care se specifică altfel, acest Site web este deținut de noi și tot codul sursă, bazele de date, funcționalitatea, software-ul, designurile, textul, fotografiile și grafica de pe Site-ul web ne aparțin sau sunt controlate de noi și sunt protejate de legile drepturilor de autor și mărcilor înregistrate. Este interzisă copierea sau utilizarea oricăruia dintre conținuturile Site-ului web fără aprobarea noastră prealabilă scrisă.

9.4. BUNURILE OFERITE PE SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB SUNT FURNIZATE „AȘA CUM SUNT” ȘI FĂRĂ GARANȚII DE NICIUN FEL, FIE EXPLICITE, FIE IMPLICITE. ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ, NE DECLINĂM TOATE GARANȚIILE, EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚIILE IMPLICITE DE COMERCIABILITATE ȘI APTITUDINE PENTRU UN ANUMIT SCOP.

9.5. PRODUSELE VÂNDUTE PE SITE-UL NOSTRU WEB SUNT PROIECTATE DOAR PENTRU UZ PERSONAL. NU AFIRMĂM CĂ NICIUNUL DIN PRODUSELE NOASTRE ESTE POTRIVIT PENTRU UZ PROFESIONAL, INDUSTRIAL SAU COMERCIAL.

9.6. NU GARANTĂM CĂ SITE-UL WEB SAU ORICARE DINTRE FUNCȚIILE SALE VOR FI NEÎNTRERUPTE SAU FĂRĂ ERORI, CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE, SAU CĂ ORICE PARTE A ACESTUI SITE WEB SAU SERVERELE CARE FAC SITE-UL WEB DISPONIBIL SUNT LIBERE DE VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE DĂUNĂTOARE. NE DECLINĂM ÎN MOD EXPRES RĂSPUNDEREA PENTRU ORICE DAUNE SAU RĂNI CAUZATE DE ORICE EȘEC ÎN PERFORMANȚĂ, ERORI, OMISIUNI, ÎNTRERUPERI, ȘTERGERI, DEFECTE, ÎNTÂRZIERI ÎN OPERAȚIUNI SAU TRANSMISII, VIRUȘI INFORMATICI, EȘECURI ALE LINIEI DE COMUNICARE, FURT SAU DISTRUGERE SAU ACCES NEAUTORIZAT LA, ALTERARE SAU UTILIZARE A ÎNREGISTRĂRILOR, FIE PRIN ÎNCĂLCAREA CONTRACTULUI, COMPORTAMENT DĂUNĂTOR, NEGLIGENȚĂ SAU SUB ORICE ALTĂ CAUZĂ DE ACȚIUNE. FIECARE UTILIZATOR RECUNOAȘTE ÎN MOD EXPRES CĂ NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU CONDUITA DIFAMATOARE, OFENSATOARE SAU ILEGALĂ A ALTOR TERȚI, ABONAȚI, MEMBRI SAU ALȚI UTILIZATORI AI SITE-ULUI WEB ȘI CĂ RISCUL DE RĂNI DIN ANTERIOR RECADE COMPLET PE FIECARE UTILIZATOR.

9.7. NU FACEM NICIO REPREZENTARE SAU GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, PRECIZIA, OPORTUNITATEA SAU FIABILITATEA SITE-ULUI WEB SAU A SITE-URILOR TERȚE. UTILIZAREA ORICĂROR INFORMAȚII DE PE SITE-UL WEB SAU SITE-URILE WEB ALE TERȚILOR ESTE PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC. SUB NICIUNĂ CIRCUMSTANȚĂ NU VOM FI RESPONSABILI PENTRU NICIO PIERDERE SAU DAUNĂ CAUZATĂ DE ÎNCREDEREA ÎN INFORMAȚIILE OBȚINUTE PRIN SITE-UL WEB.

9.8. Toate informațiile furnizate pe Site-ul Web au scopuri comerciale și recreative și nu pot fi utilizate ca sfat de sănătate. Site-ul Web nu trebuie utilizat în nicio activitate cu risc ridicat în care ar putea apărea daune sau răni la persoane, proprietate, mediu, finanțe sau afaceri dacă se produce o eroare. Utilizatorul își asumă tot riscul pentru utilizarea informațiilor furnizate pe site-ul web.

9.9. Am făcut tot posibilul pentru a afișa cât mai precis posibil culorile și imaginile tuturor materialelor care apar pe Site-ul web. Cu toate acestea, nu putem garanta că afișarea oricărei culori pe ecranul computerului dvs. va fi precisă, la fel cum nu putem garanta că orice afișare a oricărui produs sau serviciu de pe Site-ul web va reflecta în mod precis proprietățile reale ale produsului sau serviciului pe care îl puteți întâlni pe Site-ul web.

10. DESPĂGUBIRE

10.1. Sunteți de acord să ne despăgubiți, să ne apărați și să ne exonerați pe noi și pe afiliații noștri, și pe respectivii funcționari, directori, proprietari, agenți, furnizori de informații și licențiatori de și împotriva tuturor reclamațiilor, responsabilităților, pierderilor, daunelor, costurilor și cheltuielilor (inclusiv onorariile avocaților) în legătură cu:

(a) Utilizarea sau conexiunea dvs. la site-ul nostru web;

(b) Orice utilizare sau presupusă utilizare a contului dvs. sau a parolei contului dvs. de către oricine, fie că îl autorizați sau nu;

(c) Conținutul informațiilor trimise de dvs. către noi;

(d) Încălcarea dvs. a drepturilor oricărei alte persoane sau entități;

(e) Încălcarea dvs. a legilor, regulilor sau reglementărilor aplicabile.

10.2. Ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala noastră, de a prelua apărarea și controlul oricărui subiect supus despăgubirii din partea dvs. și, în acest caz, acceptați să cooperați cu noi în apărarea acestei revendicări.

11. LIMITAREA RĂSPUNDERII

11.1. SUB NICIUNĂ CIRCUMSTANȚĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, NEGLIGENȚĂ, NOI, COMPANIILE NOASTRE SUBSIDIARE SAU AFILIATELE NU VOM FI RESPONSABILI PENTRU NICIO DAUNĂ DIRECTĂ, INDIRECTĂ, INCIDENTALĂ, SPECIALĂ SAU CONSECUTIVĂ REZULTATĂ DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA SITE-UL WEB, INCLUSIV MATERIALELE SALE, PRODUSELE SAU SERVICIILE SALE, SAU MATERIALELE, PRODUSELE SAU SERVICIILE TERȚILOR DISPONIBILE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB, CHIAR DACĂ NE SUNT ADUSE LA CUNOȘTINȚĂ ÎN PREALABIL POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. DEOARECE UNELE STATE NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITOR CATEGORII DE DAUNE, LIMITAREA ANTERIOARĂ POATE FI APLICABILĂ ÎNTR-O MĂSURĂ MAI MICĂ. ÎN ASTFEL DE STATE, RĂSPUNDEREA NOASTRĂ ȘI A COMPANIILOR NOASTRE SUBSIDIARE SAU AFILIATE ESTE LIMITATĂ ÎN CEA MAI MARE MĂSURĂ PERMISĂ DE LEGEA STATULUI RESPECTIV.

11.2. În niciun caz, noi, directorii noștri, funcționarii, angajații, afiliații, agenții, contractorii, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vom fi responsabili pentru nicio vătămare, problemă de sănătate, boală, problemă fizică, pierdere, reclamație sau orice daună directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială sau consecventă de orice fel, inclusiv, printre altele, profitul pierdut, pierderea veniturilor, pierderea economiilor, pierderea datelor, costurile de înlocuire sau orice daune similare, fie că sunt bazate pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, care rezultă din utilizarea dvs. a oricăror servicii sau produse achiziționate prin intermediul serviciului, sau pentru orice altă reclamație legată în vreun fel de utilizarea dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, erorile sau omisiunile din orice conținut, sau orice pierdere sau daună de orice fel suferite ca rezultat al utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) publicat, transmis sau pus altfel la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă a fost avertizat de posibilitatea acestora. În niciun caz nu vom fi responsabili pentru recomandările, afirmațiile de sănătate, declarațiile sau orice alt sfat sau informație furnizată pe site-ul web sau orice altă formă de comunicare. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele consecvente sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată la maximumul permis de lege.

11.3. Dacă nu sunteți mulțumit de site-ul web, materialele, produsele sau serviciile afișate pe site-ul web, sau cu oricare dintre termenii și condițiile site-ului web, singurul și exclusivul dvs. remediu este să încetați să utilizați site-ul web.

12. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

12.1. În ceea ce privește acești Termeni, drepturile de proprietate intelectuală înseamnă drepturi precum mărcile comerciale, drepturile de autor, numele de domeniu, drepturile de bază de date, drepturile de design, patentele și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală de orice fel, fie că sunt înregistrate sau nu (“Proprietatea Intelectuală”).

12.2. Toată proprietatea intelectuală afișată pe site-ul web sau care vi se furnizează în alt mod este protejată de lege. Nu puteți copia, reutiliza sau distribui nicio proprietate intelectuală sau alt conținut primit de la noi sau găsit pe site-ul web, inclusiv descrierile produselor, în niciun scop, fără permisiunea noastră expresă scrisă. De exemplu, nu puteți copia informațiile despre Produs pe niciun alt site web sau aplicație. Fără a limita cele de mai sus, utilizarea conținutului nostru în scopuri comerciale este interzisă, cu excepția cazului în care aveți permisiunea noastră expresă scrisă.

12.3. Toată proprietatea intelectuală afișată pe site-ul web sau care vi se furnizează în alt mod ne aparține, cu excepția mărcilor comerciale, mărcilor de serviciu sau altor materiale de la terți, pe care le folosim noi. Niciuna dintre aceste proprietăți intelectuale nu poate fi utilizată fără consimțământul prealabil scris al nostru sau al terțului căruia îi aparține respectiva proprietate intelectuală.

13. LEGEA APLICABILĂ ȘI DISPUTELE

13.1. Acești termeni au fost interpretați în conformitate cu legile UE care reglementează drepturile consumatorilor. Acești Termeni și toate relațiile legale între dumneavoastră și noi vor fi supuse legii Republicii Lituania, cu excepția cazurilor în care legile care reglementează relațiile cu consumatorul stabilesc o lege sau jurisdicție aplicabilă specifică.

13.2. Dacă aveți vreo plângere, contactați echipa noastră de suport înainte de a depune o plângere oficială la orice autoritate sau terț. Ne puteți contacta în orice moment trimițând un e-mail la office.exprescolet@gmail.com. Vom face întotdeauna tot posibilul să rezolvăm orice plângere cât mai repede posibil și într-un mod cât mai favorabil pentru dumneavoastră.

13.3. Dacă nu putem ajunge la un acord amiabil cu dumneavoastră sau dacă aveți orice altă plângere legată de produsele sau serviciile noastre, puteți trimite o solicitare sau o plângere la office.exprescolet@gmail.com aveți dreptul să faceți apel la un tribunal competent în caz de dispute.

14. DIVERSE

14.1. Dacă se determină că orice prevedere a acestor Termeni este ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea prevedere va rămâne aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar partea inaplicabilă va fi considerată separată de acești termeni de serviciu; o astfel de determinare nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi rămase.

14.2. Puteți revizui cea mai recentă versiune a termenilor de serviciu în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor termeni de serviciu prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru web.

14.3. Acești Termeni și Politica de Confidențialitate, Politica de Returnare și orice altă politică de pe Site-ul web (așa cum pot fi revizuite și modificate din când în când în conformitate cu termenii lor respectivi) constituie împreună acordul complet între Dumneavoastră și Noi.

15. INFORMAȚII DE CONTACT

Puteți lua legătura cu noi folosind următoarele date:

Email de suport: office.exprescolet@gmail.com

Scroll to Top