HeartTonic

Politica de Facturare

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care ne-o faceți. Putem, la discreția noastră, limita sau anula cantitățile cumpărate de persoană, pe gospodărie sau pe comandă.

Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, aceeași carte de credit, și/sau comenzi care folosesc aceeași adresă de facturare și/sau de livrare. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm contactându-vă prin email și/sau adresă de facturare/număr de telefon furnizate la momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi efectuate de comercianți, revânzători sau distribuitori.

Vă angajați să furnizați informații de cumpărare și de cont actualizate, complete și exacte pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Vă angajați să actualizați prompt contul și alte date, inclusiv adresa de email și numerele cartilor de credit și datele de expirare ale acestora pentru a ne permite să completăm tranzacțiile dumneavoastră și să vă contactăm atunci când este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să verificați Politica noastră de Returnare și Rambursare.

Acceptăm plata prin ramburs.

Acceptăm cecuri sau alte mijloace de plată numai dacă aceste opțiuni sunt disponibile în țara dumneavoastră. Oferim, de asemenea, serviciul de plată la livrare pentru anumite țări. Dacă plata la livrare este disponibilă în țara dumneavoastră, veți fi informat despre această opțiune pe pagina de plată.

Prețul final, inclusiv toate taxele și tarifele pentru Produse, va fi afișat pe pagina de plată, unde puteți efectua achiziția. Rețineți că prețul afișat pe pagina de plată nu include taxele sau drepturile de import care pot fi aplicate de vama locală.

Prețurile produselor afișate pe site pot fi supuse modificărilor. Putem aplica reduceri sau reduce prețurile din când în când.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau suspenda vânzarea oricărui produs. Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de terți pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a vânzării produselor

Toate prețurile afișate pe site includ cheltuielile de expediere și impozitele internaționale. Cu toate acestea, rețineți că consumatorii din diferite țări pot vedea prețurile produselor ușor diferite – prețurile pot fi afectate de Taxa pe Valoarea Adăugată (“TVA”) care ar putea fi sau nu aplicabilă în funcție de fiecare caz. În plus, în funcție de adresa dumneavoastră de livrare, unii cumpărători ar putea trebui să plătească taxe de import.

Vă rugăm să rețineți că în cazul definit în Condițiile Serviciului, expedierea dumneavoastră poate fi supusă taxelor de import și taxelor vamale. Cu toate acestea, nu veți fi taxat de două ori pentru aceleași impozite. Nu vă vom cere să plătiți TVA sau taxele de import dacă produsul solicitat este expediat direct din China.

Vă rugăm să rețineți că nu vom aplica taxe de conversie sau taxe care depind de metoda de plată aleasă. Cu toate acestea, unele bănci aplică taxe de conversie la plățile externe și la transferurile internaționale. Prin urmare, nu suntem responsabili pentru comisioanele bancare sau pentru taxele de conversie pe care banca dumneavoastră le aplică la orice plată făcută către noi. Dacă observați o diferență între prețurile produselor afișate pe site-ul nostru sau pe chitanța de cumpărare și extrasul contului dumneavoastră bancar, adresați-vă băncii dumneavoastră pentru o explicație detaliată a taxelor suplimentare.

Scroll to Top