HeartTonic

Politica de Retur

Înțelegem că uneori lucrurile se schimbă și s-ar putea să aveți nevoie să returnați comanda. De aceea vă oferim o politică de returnare de 14 zile.

Garantie de satisfacție de 14 zile

Iată cum funcționează politica noastră de returnare: în termen de 14 zile de la primirea produselor fizice cumpărate din magazinul nostru, le puteți returna și primi un ramburs, schimb sau credit în magazin pentru viitoarele cumpărături, dacă:

(a) Ați primit un produs cu ambalajul deteriorat sau stricat;

(b) Ați primit un produs defect sau în stare proastă;

(c) Ați primit un articol greșit;

(d) V-ați răzgândit și doriți să returnați un produs neutilizat și nedeschis

Oferta noastră de returnare de 14 zile este valabilă doar pentru produsele fizice cumpărate de pe acest site web.

Tarifele de returnare

În primele 14 zile de la primirea produselor

  • Dacă ne informați că doriți să returnați produsele cumpărate în termen de 14 zile de la primirea produselor, sunteți responsabil pentru costul expedierii de returnare. **Costurile de expediere pentru returnare nu sunt rambursabile.** Odată ce primim produsul cumpărat conform termenilor noștri, vă vom rambursa prețul total de achiziție, inclusiv prețul produsului la momentul cumpărării și taxa de livrare inițială. Rețineți că taxele de livrare nu sunt rambursabile dacă ați ales o opțiune de livrare non-standard, de exemplu, livrare expres.

Pași de urmat pentru returnarea unui produs

Pasul #1: Contactați echipa noastră de serviciu clienți trimițând un email la office.exprescolet@gmail.com în termen de 30 de zile de la primirea produselor comandate. Furnizați serviciului nostru clienți numele complet, adresa de email și numărul comenzii, și descrieți pe scurt motivul pentru care doriți să returnați produsul.

Pasul #2: Echipa noastră de serviciu clienți va răspunde la solicitarea dumneavoastră în termen de 3 zile lucrătoare. Dacă solicitarea dumneavoastră de returnare este conformă cu termenii și condițiile stabilite în această Politică de Returnare și în Termenii de Serviciu, vă vom trimite un formular de returnare (Autorizație de Returnare a Mărfii, “RMA”) pentru a-l completa. Adresa de returnare:
Denumirea Companiei: Expres Colet SRL
Numărul de înregistrare a companiei: RO32088257
Adresa: Expres Colet SRL, Iaşi, str. Aureliu Vlaicu 78
Contact: office.exprescolet@gmail.com Tineți cont că returnările sunt acceptate doar după completarea formularului RMA. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comenzile trimise fără a completa în prealabil formularul RMA, și aceste returnări nu vor putea fi procesate.

Pasul #3: Reambalați produsul în siguranță, atașați formularul RMA furnizat într-un loc vizibil pe pachet și trimiteți-ne produsele pe care doriți să le returnați la adresa indicată în formularul RMA. Articolele ne-defectuoase trebuie returnate în condiția producătorului, în ambalajul original și fără deteriorări. Pentru articolele defecte, contactați serviciul nostru de clienți înainte de a aranja returnarea.

Pasul #4: Completați formularul RMA introducând numărul de urmărire al pachetului returnat și compania de transport. Returnările fără numere de urmărire ar putea fi respinse de depozitul nostru, asigurați-vă că utilizați poșta înregistrată sau o altă metodă de expediere care poate fi urmărită.

Pasul #5: Odată ce primim produsele returnate și le inspectăm, vom emite un ramburs în termen de 14 zile. Odată ce rambursul este emis, de obicei durează între 3-5 zile lucrătoare pentru a apărea în extrasele dumneavoastră bancare. Rambursul va fi trimis înapoi la sursa originală de plată utilizată pentru achitarea comenzii.

Vă rugăm să consultați termenii noștri de serviciu pentru mai multe informații despre politica noastră de returnare și rambursare.

Scroll to Top